Σάμος: Ζήστε το μύθο της Ήρας και του Πυθαγόρα, της τεράστιας ιστορίας αλλά και της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς!
19 λόγοι που έχετε για να επισκεφτείτε τη Σάμο και να ανακαλύψετε μύθους και ιστορικές αλήθειες που δε θα βρείτε σε κανένα άλλο νησί της γής!

Μπορεί η Σάμος να βρίσκεται στην άκρη του Αιγαίου και θα την ανακαλύψετε με κάποια καθυστέρηση, αλλά πιστέψτε με, αξίζει να αφιερώσετε 10 μέρες σε αυτό το καταπράσινο νησί.
Συνηθισμένοι στα ξερά Κυκλαδονήσια και τα άγονα εδάφη που θα συναντήσετε στην οκτάωρη μετακίνηση σας με το πλοίο, δεν θα πιστεύετε τα μάτια σας όταν αντικρύσετε τα πευκοδάση να φτάνουν μέχρι την άκρη του κύματος… Δεν θα πιστεύσετε ότι αυτό το νησί που κάηκε τόσες φορές, έχει χιλιάδες εκτάσεις με δάση, ελαιώνες, εσπεροδοειδή και εύφορους αμπελώνες…

Τη Σάμο θα τη λατρέψετε για τα παράλια, τις δαντελωτές ακτές με τους γραφικούς όρμους και τα πεντακάθαρα νερά, αλλά και για τους παραδοσιακούς οικισμούς, τους γαντζωμένους στις ορεινές πλαγιές, με την αρχοντική λάμψη.
Ολα τα έχει το ευλογημένο νησί: Οικισμούς που θυμίζουν ηπειρωτική Ελλάδα, ψαροχώρια και νησιά με γαλαζοπράσινα νερά, εύφορους κάμπους, μαγεία και έρωτα για τη φύση.

Δείτε εδώ 19 λόγους που πρέπει  να επισκεφτείτε τη Σάμο …

 

Δώστε μας το σχόλιο σας!