Οι κάτοικοι της δυτικής Σάμου έχουν μείνει …. στο “σκοτάδι”  λόγο της πολύωρης διακοπής ηλεκτροδότησης.

Πολύωρες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος στο Καρλόβασι και στο Μαραθόκαμπο προκάλεσε το μπουρίνι που εκδηλώθηκε το μεσημέρι, ενώ μικρότερα προβλήματα παρουσιάστηκαν στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ και σε άλλες περιοχές του νησιου .

Σε επικοινωνία του Samos24 με τα κεντρικά της ΔΕΔΗΕ ,άπλα μας ανέφεραν ότι τα συνεργεία εργάζονται για την αποκατάσταση των προβλημάτων.Όπως αναφέρουν αναγνώστες του Samos24 .gr  έχουν μείνει χωρίς ρεύμα σχεδόν όλες οι περιοχές του Καρλοβάσου και του Μαραθοκάμπου ,Όρμου, Βελανιδιά κα.

Οι κάτοικοι  της δυτικής  Σάμου έχουν «ξεπαγιάσει » καθώς υπάρχουν δύσκολες καιρικές συνθήκες και κρύο, με τα νοικοκυριά να έχουν μείνει  χωρίς φως, ζεστό νερό και θέρμανση ενώ η κατάσταση είναι ακόμη πιο δύσκολη για τους ηλικιωμένους και τα παιδιά.

Σημειώνουμε για τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στις πιο πάνω περιοχές δεν έχει καμιά ευθύνη το Εργοστάσιό της ΔΕΗ στο Κοκκάρι άλλα το προβλημα αφορά αποκλειστικά και μόνο την ΔΕΔΔΗΕ (στις δυο γραμμές του δικτύου,δηλ  Καρλοβάσου -Μαραθόκαμπος -Φούρνοι).

Πηγή: samos24.gr

Δώστε μας το σχόλιο σας!