Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένες  έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, 2 υπόθεσεις διάρρηξης –κλοπής, που διαπράχθηκαν σε οικία και σε επιχείρηση , προ τετραμήνου περίπου, στο Βαθύ της Σάμου.

Για τη πρώτη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός ηλικίας 29 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι ο 29χρονος, μπήκε στην οικία παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσε ηλεκτρική συσκευή.

Στη δεύτερη περίπτωση , ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός ηλικίας 20 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.
Ειδικότερα, προέκυψε ότι ο 20χρονος, μπήκε στην επιχείρηση παραβιάζοντας την κεντρική είσοδό της και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό, καθώς και φιάλες με αλκοολούχα ποτά, συνολικής αξίας -300- ευρώ περίπου.

Και για τις δυο υποθέσεις διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Πηγή: samos24.gr

Δώστε μας το σχόλιο σας!