Τα Χριστούγεννα, ξωτικά θα «επισκεφτούν» την πόλη της Σάμου!

Ο Δήμος Σάμου, ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας και ο Εμπορικός Σύλλογος υποδέχονται τα Χριστούγεννα και μαζί τους υποδέχονται «Το Παραμυθένιο Δάσος των ξωτικών» .

Συγκεκριμένα από την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η λειτουργία του «χωριού των ξωτικών» το οποίο θα περιλαμβάνει δραστηριότητες και παιχνίδια για παιδιά. Το ωράριο λειτουργίας του θα ξεκινά από τις 16:00 έως τις 22:00 και θα βρίσκεται στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Σάμου.

Σε όσους αποφασίσουν να επισκεφτούν τα εμπορικά καταστήματα μετά την βόλτα τους στο «Δάσος των Ξωτικών», ο εμπορικός σύλλογος έχει φροντίσει να υπάρχουν προσφορές και εκπτώσεις ενώ ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας  θα διοργανώνει εκδηλώσεις για όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του.

Το εισιτήριο επίσκεψης αντιστοιχεί σε 3 ευρώ ανά άτομο και ο Δήμος Σάμου θα προσφέρει δωρεάν εισιτήρια σε ευπαθείς ομάδες.

Ο Δήμος Σάμου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους αθλητικούς συλλόγους για τη συνεργασία καθώς επίσης τις διευθύνσεις του 1ου και 2ου Γυμνασίου Σάμου.

Δώστε μας το σχόλιο σας!